5 érv a LED szerelőlámpa mellett

Hirdetés
2018.02.19. 14:09 Módosítva: 2018.02.20. 10:20
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A LED-es fényforrás jobb megvilágítást ad minden szerelési vagy javítási munkához, hasznos a sötétebb és nehezen hozzáférhető helyeken végzett feladatokhoz.

kep 2.png

A mindennapi teendőink mellett mindig adódnak kisebb-nagyobb szerelni, javítani való feladatok. De előfordul az is, hogy éppen nem találunk valami fontosat a szekrény mélyén, vagy az autónk csomagtartójában. Ugyan a feladat nem fogna ki rajunk, de megfelelő fény hiányában nem jól, vagy egyáltalán nem látjuk azt, amit csinálunk. A helyzetet pontosan ez teszi igazán bosszantóvá, amit egy praktikus nagy fényerejű mobil világítással könnyen elkerülhetünk. Persze legtöbbünknek egyből az elemlámpa jut eszébe, de az olykor nem ad elég fényt, és a legnagyobb hátránya, hogy egyik kezünkben tartani kell, ami jelentősen korlátozza a munkavégzést. Ezért egy jól felszerelt szerszámosláda, garázs vagy szerelőműhely, valamint autós kesztyű- és csomagtartó kiváló minőségű, praktikus kialakítású LED-es fényforrást is tartalmaz, amit szükség esetén bosszankodás nélkül bevethetünk.

LEDinspect® PRO PENLIGHT 150 UV-A Toll méretű eszköz, hasznos például a légkondicionálón végzett munkáknál a legkisebb szivárgások felfedezéséhez
LEDinspect® PRO PENLIGHT 150 UV-A Toll méretű eszköz, hasznos például a légkondicionálón végzett munkáknál a legkisebb szivárgások felfedezéséhez

Miért válassz OSRAM LED szerelőlámpát?

  1. Korlátlan lehetőséget biztosít szereléshez vagy otthoni barkácsoláshoz.
  2. Csúcsminőségű LED-ekkel szerelve, több év garanciával hosszútávon hasznos társ lesz.
  3. A horggal, akasztóval és beépített mágnessel is rögzíthető lámpa használata mellett mindkét kéz szabadon marad.
  4. A hagyományosnál erőteljesebb világításnak köszönhetően pontosan oda jut a fényt, ahol arra szükség van.
  5. A beépített akkumulátorral felszerelt lámpa hálózati adapterről, egyes termékek esetében autós szivargyújtóról is könnyen feltölthető.

Tökéletes társ a professzionális munkavégzéshez és a mindennapokban felmerülő feladatokhoz.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.