Stílusos LED-es nappali menetfény

Hirdetés
2018.04.26. 16:01 Módosítva: 2018.04.27. 13:42
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A LED-es nappali menetfények szembetűnőbb láthatóságukkal 7 éve kötelezőek az újonnan forgalomba helyezett személyautóknál. Utólagos beszerelésük is terjed, hiszen modern megjelenést kölcsönöz.

Az első autó kétségkívül áttörő innováció volt az utazás és a személyszállítás terén, amely aztán az aktuális korszakokon túlmutató mérnöki újításoknak köszönhetően elindult folyamatos fejlődési útjára. Elterjedésével beépült az emberek mindennapjaiba, ami magával hozta az olyan felszerelések modernizációját is, mint a világítás. A biztonságos közlekedés ugyanis a „látni és látszani” örökérvényű alapelvvel kezdődik, amit nagyban meghatároz, hogy milyen világítási technológiával rendelkezik egy jármű. A kezdeti elektromos fényszórótól, a kétfonalas halogén izzókon át eljutottunk az olyan modern megoldásokig, mint a xenon, vagy a LED. A fejlesztéseknek köszönhetően a távolsági és tompított fény mellett olyan funkcionális világítások is megjelentek az autókon, mint a ködlámpa vagy a nappali menetfény, amelyek mind-mind a biztonságot fokozzák. Utóbbi például több mint 7 éve kötelező az újonnan forgalomba helyezett járműveknél. Ez a LED-es alapú fényforrás amellett, hogy kiválóan biztosítja a láthatóságot, egyben stílusos megjelenést is kölcsönöz az autónak. Ezért egyre elterjedtebb a használatuk olyan járműveken is, amelyek korábban nem rendelkeztek ilyen típusú világítással.

Adunk egy tippet: a „LEDriving*” tökéletes választás, ha nappali menetfényt szeretnél!

Íme néhány megoldás az OSRAM-tól. A termékek a legtöbb gépjármű modellel kompatibilisek, beleértve a start-stop rendszerű és hibrid autókat is, valamint ECE, SAE és CCC tanúsítvánnyal rendelkeznek és IP homologizáltak.

LEDriving* FOG PL-103-BL/SR

LEDring PL.png

6000 kelvines ködlámpa és nappali menetfény, xenonhoz hasonló projektlencsével. A ködlámpa sasszem formájú, a különböző ház színekkel (kék, ezüst) egyéni stílusunknak megfelelőt választhatunk. A lámpák kombinált használata jelentősen javítja a láthatóságot. A hagyományos H11 halogén ködlámpákhoz képest szélesebb sugárzási szöget biztosít és akár 5-ször hosszabb az élettartama. Vezérlődobozának köszönhetően könnyű beüzemelni. 5 éves gyártói garanciával. További információ itt található!

LEDriving* LG

LEdriving LG.png

Prémium, 6000 kelvines, energiahatékony LED-es nappali fényszóró és helyzetjelző, amely ívelt alakjával különleges dizájnt és stílusos megjelenést kölcsönöz. Az intenzív autómosóknak is ellenáll. Az önbeállítás egyszerű és gyors, valamint az intelligens vezérlésnek köszönhetően automatikus működés is lehetséges. 5 éves gyártói garanciával. További információ itt található!

LEDriving* PX 5 (DRL 301)

LEDriving PX-5.png

Az egyik legerősebb energiatakarékos nappali menetfény, amely ultra vékony, így keskeny lökhárító rácsok közé is könnyen beszerelhető. Speciális optikája és az 5 diódával pontozott 5200 kelvines LED technológia biztosítja a dinamikus megjelenést. Intelligens védelmi áramkör felel az elektromos biztonságért. 3 év gyártói garanciával. További információ itt található!

A termékek szakszerű beszereléséhez szakszervizek, szerelőműhelyek, vagy arra szakosodott szakemberek segítségét javasoljuk igénybe venni!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.