Új gokartok a legjobb pályán

Hirdetés
2019.03.27. 15:46
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A kecskeméti Birizdo Gokart az ország legjobb gokartpályája: kiváló simaságú, remekül tapadó aszfalt, rendes infrastruktúra és olyan vonalvezetés, ami egyszerre lendületes és gondolkodós - vannak trükkös kanyarok, amelyeknél időbe tart kitapasztalni az ideális ívet, nem elég a bátorság, ész is kell ahhoz, hogy valaki jó időt menjen. Ha nem lenne meg, ez a videó segít megérteni, miről magyarázok.

Három éve a pályát újították fel, idénre pedig a bérgokartokat cserélték le, és 25 darab zsír új Sodi SR5-öt állítottak csatasorba, amelyekbe Honda GX270 blokkot építettek. Az SR5-ös kasztnit a teljes padlóburkolat és az állítható pedálsor miatt kedvelik - ez utóbbival és az üléssel gyorsan személyre szabható és kényelmes, a burkolt blokk és kipufogónak köszönhetően pedig biztonságos, miközben precízen irányítható.A beépített Honda motor tartós darab, körülbelül 10 lóerős, ezen a pályán 65-70 km/h-s végsebességre képes. 

További információ itt.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.