Így parkolhatsz ingyen év végéig!

5 + 1 tipp a Parkltől, hogyan lesz stresszmentes a városi autózás Hirdetés
2019.09.20. 11:33
Ezt a cikket a(z) 5 + 1 tipp a Parkltől, hogyan lesz stresszmentes a városi autózás, nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Létezik egy magyar alkalmazás, ami már két éve megkönnyíti az autósok mindennapjait. De ez még nem minden: egy szerencsésnek megvalósítják minden autós legnagyobb álmát, az ingyen parkolást. A cikk végén az is kiderül, mit kell ehhez tenni.

Íme 5 + 1 tipp, hogyan lehet gördülékeny és stresszmentes a parkolás, így élhetőbb a városi közlekedés is, ami valljuk be, mindannyiunk érdeke:

1. Ne vadássz automatára, se apróra!

A Parkl az utcai parkolást a lehető legegyszerűbb folyamattá teszi az ország összes fizetős parkolózónájában: nincs aprókeresgélés, nincs parkolóautomata-vadászat. Az alkalmazás a pozíciónk alapján megmutatja, hol állunk, így automatikusan – vagy zónahatárok közelében javasolt zóna kiválasztásával – egy érintésre elindítja az utcai parkolást! Az pedig már csak a ráadás, hogy a fizetés teljesen készpénzmentes: az előre beregisztrált kártyáról vonja le a percalapú parkolás összegét. Nincs előre zárolás, sem feltöltendő egyenleg. Viszlát, aprókuporgatás!

2. Kerüld el a mikuláscsomagokat!

A lehetséges maximum parkolási idő letelte után az alkalmazás akár automatikusan meg is újítja a parkolást, így még a kellemelten meglepetésektől is megvéd. Sőt, még azt is kiválaszthatjuk, hogy napon belül, vagy akár napon túl újítsa meg, tehát ha este a fizetős időszak vége előtt bekapcsoljuk, a következő fizetős időszak kezdetén is újra fog indulni.

3. Tudd meg, hol van a legközelebbi szabad hely!

Ha pedig valamilyen oknál fogva nem találnánk az utcán helyet – ami valljuk be, a belvárosban gyakran megeshet – megmutatja a legközelebbi olyan zárt téri parkolóházat is, ahol egészen biztosan van hely, és még az odanavigálásban is segít. Ráadásul a Parkllel nemcsak klasszikus parkolóházak, hanem szállodák, irodaházak és társasházak parkolói is elérhetővé válnak, így szinte biztos, hogy mindig találunk az úti célunkhoz közel eső Parkl-partnert.

4. Nyisd a sorompót a telefonoddal!

Ide aztán XXI. századi módon, szuperhősként hajthatunk be: az alkalmazás ugyanis egy érintésre – vagy az instant parkolás funkció bekapcsolásával akár érintés nélkül – nyitja a sorompót. Sőt, a fizetés is a telefonon keresztül zajlik: nincs többé sorbanállás az automatánál és az aprókeresés is a múlté. Kihajtáskor – szintén telefonos sorompónyitás után – automatikusan érkezik az értesítés a parkolás pontos összegéről, és annak kártyás fizetéséről.

5. E-autózz egyszerűen!

A Parkl az idei évtől már a villanyautósokra is gondolt, az alkalmazásban ugyanis egy térképes keresőn már elérhetők a saját rendszerű elektromos autó töltőik, amiknek akár a foglaltságát is ellenőrizhetjük, így elkerülve a felesleges várakozást. A töltés indítása és, amennyiben szükséges, a fizetés is természetesen telefonon keresztül, átláthatóan és egyszerűen történik.

+1 Parkolj év végéig ingyen!

Ki ne álmodna ingyen parkolásról? A Parkl ezt is elhozza, ugyanis azok között, akik szeptember végéig legalább egyszer használják az alkalmazást – akár utcán, akár zárt térben – máris bekerülnek egy sorsolásba, amin egy 3 hónapos, év végéig tartó parkolást lehet nyerni. Ennyire egyszerű!

Részletes játékszabályzat: http://bit.ly/parkl_nyeremenyjatek

Parkl letöltés: http://onelink.to/79xfvd

Mi a Parkl? https://youtu.be/NOOU3s9S5Io

Parkl Facebook: https://www.facebook.com/parklapp

Parkl Instagram:https://www.instagram.com/parklapp

A cikk megjelenését a Parkl támogatta.

Ezt a cikket a(z) 5 + 1 tipp a Parkltől, hogyan lesz stresszmentes a városi autózás, nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.