OSRAM AirZing™ Mini – légtisztítás az autóban

Hirdetés
2020.12.11. 10:42
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az UV-fényforrások gyártásában szerzett szakmai tapasztalatokat felhasználva, az OSRAM kifejlesztette új termékét az Air-Zing Minit, ami segít az autók belső légterében lévő baktériumok és vírusok elpusztításában. Az Air ZingTM Mini légtisztító egy innovatív megoldás minden gépjárműben, de különösen ott, ahol követelmény a megfelelő higiéniai feltételek biztosítása, például gépjárműbérbeadással, személyszállítással vagy vezetésoktatással foglalkozó cégeknél.

Ez a kompakt méretű autós levegőtisztító praktikus és modern kialakításával beleillik bármilyen autó belső megjelenésébe. A mágneses tartó kényelmes és rugalmas elhelyezést tesz lehetővé a szellőzőrácson. Áramellátása 5 VDC USBC aljzaton keresztül a készülékhez adott kábellel biztosított. Egy átlagos nagyságú gépkocsi utasterét körülbelül 30 perc alatt tisztítja meg, mely során a beszívott levegőt egy UV-A fénykibocsátó diódák által besugárzott titán-dioxid szűrőn keresztül vezeti át. A tisztítási folyamat során elpusztítja a baktériumok és a legtöbb vírus 99%-át*, valamint megszűnteti a kellemetlen szagok 90%-át*, majd tiszta, ionizált levegőt juttat vissza a légtérbe, biztosítva a friss atmoszférát. A szűrőt nem szükséges cserélni csak rendszeres időközönként kivenni és tiszta vízzel átmosni. A gyártó az eszközre 2 év garanciát biztosít!

* Független laboratóriumi vizsgálatokkal igazolt a GB / T 18801-2015 szabvány szerint

A termék elérhető az Axiál és a  LUMENET webshopban, a BAUHAUS és az OBI áruházaiban.

További információkért kattintson ide!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.