Szabad a pálya!

Hirdetés
2021.05.27. 14:33 Módosítva: 2021.05.27. 14:40
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hölgyeim és uraim, megtaláltuk a tökéletes bezártság utáni programot, amellyel méltón ünnepelhetitek meg a szabadságot! Szakadj ki a monoton hétköznapokból, szedd össze a haverokat és irány – GOKARTOZNI!

Neked is olyan a baráti társaságod, esetleg a kollégákkal pendültök egy hullámhosszon, hogy imádjátok az adrenalint és a versengést, és libabőrösök lesztek, ha meghalljátok a felbőgő motorokat? Akkor nincs más hátra, meg kell látogatnotok a drivingcamp gokart pályáját Zsámbékon!

Ha tele a hétvégétek, semmi gond, mostantól hétfőtől foglalhattok 4-6 fős kiscsoportokban. Kizárólagos pályafoglalást biztosítanak, akár nyitvatartási időn kívül is, ha vagytok minimum négyen.

DrivingCamp 202105 majus SpecEd hirlevel Header 800x480px 01

Sőt, ha szerdára vagy csütörtökre foglaltok, akkor nemcsak egyedül tietek a pálya, de válasszatok bármilyen gokart csomagot is, 10% kedvezményt kaptok az árból!

A gokart a nagyközönség számára csütörtöktől nyitva van, így, ha nem tudtok összeszedni 4 embert, akkor akár párban is jöhettek!

A versenyek izgalmát pedig vezessétek le a kizöldült, megújult bistroMoto teraszon, ahol friss, szabadtéri környezetben, növények között ejtőzhettek egyet finom ételek és italok társaságában.

Jól hangzik?

Akkor irány a drivingcamp!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.