ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED - A kétképernyős notebook tökéletesítése

Hirdetés
2022.09.27. 10:58
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az alkotásra termett Zenbook Pro 14 Duo OLED a különleges formavilága mellett lenyűgöző képélményt és produktivitásra hangolt erőt nyújt a kreatív szakemberek számára. Az innovatív ScreenPad Plus másodlagos kijelző és a világelső 14,5 hüvelykes 2,8K 120Hz-es OLED érintőképernyő kombinációjával minden eddiginél nagyobb alkotói tér kínálkozik egy rendkívül kompakt méretben. A főképernyő kiterjedt, 16:10-es képarányának köszönhetően nagyobb a vizuális munkaterület, a pontos színvisszaadásról pedig a Dolby Vision és PANTONE tanúsítványok gondoskodnak, melyeket a mozi minőségű DCI-P3 színskála lefedése és a 120Hz-es képfrissítés egészít ki. Ez a vizuális csomag gondoskodik arról, hogy az alkotók a lehető legjobban vissza tudják adni azt, amit megálmodtak.

totalcar zenbook duo 1

Az alkotáshoz természetesen erőre is szükség van. A Zenbook Pro 14 Duo OLED 12. generációs Intel Core i9-12900H processzora a piac egyik legerősebb megoldása, melyet a felsőkategóriás gamer laptopokban is alkalmaznak, így garantált a rendkívüli teljesítmény. A stúdió-minőségű NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafikus kártya nélkülözhetetlen eleme az intenzív grafikai feladatoknak, mint például a képszerkesztés vagy 3D tervezés, az élvonalbeli processzorral párosítva pedig a kreativitás nem ismer határokat. A felhasználói visszajelzések alapján számos új funkcióval bővült a 12,7 hüvelykes ScreenPad Plus teljes szélességű másodlagos kijelző, mely támogatja például az érintőceruzákat, így könnyen aláírhatóak a szerződések, pillanatok alatt elkészíthetőek a feljegyzések és a gyors rajzok sem jelentenek akadályt. Az ASUS szoftvermérnökei dedikáltan erre a kijelzőre szabták a ScreenXpert 3 alkalmazást, mely számos egyedi funkciót kínál. Segítségével beállíthatóak egy gombnyomásra megnyíló alkalmazáscsoportok, felcserélhető a két kijelzőn éppen futó alkalmazás vagy akár a felhasználó kedve szerint elhelyezhető két-három alkalmazás is az alsó kijelzőn.

totalcar zenbook duo 2

A Zenbook Pro 14 Duo OLED-re a kreatív alkalmazásairól híres Adobe is felfigyelt, a két vállalat pedig közös célt tűzött ki maga elé, mely nem más, mint a tökéletes hordozható munkaállomás megalkotása. A két cég közös munkájának eredménye, hogy a ScreenPad Plus másodlagos kijelző egy dedikált vezérlőegységgé alakítható, mellyel a borsos áron kínált fizikai keverőkhöz hasonlóan rendkívül egyszerűvé válik az Adobe kreatív alkalmazásainak kezelése. Természetesen nem minden a munkáról szól, az 1,7kg-os súlyával és mindössze 17,9mm-es vastagságával a Zenbook Pro 14 Duo OLED alig nehezebb, mint a prémium ultrabookok, miközben sokszoros erőt kínál. A Thunderbolt 4-es USB-C port sokoldalúsága és gyorstöltés funkciója biztosítja az univerzális felhasználást és az egésznapos üzemidőt, az AI zajszűrés pedig garantálja a zavartalan hívásokat és konferenciabeszélgetéseket. Az AdaptiveLock funkció érzékeli, amikor otthagyják a laptopot és zárolja azt a biztonság érdekben, majd ismét bejelentkezik, amikor visszatér a felhasználó. A szórakozást ráadásul a Dolby Atmos lélegzetelállítóan valóságos, magával ragadó hangzása is fokozza zenehallgatás, illetve film- vagy sorozatnézés közben.

A Zenbook Pro 14 Duo OLED alkotásra és szórakozásra termett, legyen szó bármilyen környezetről.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.