Teljesítmény minden időben

Hirdetés
2022.09.28. 13:45
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A jól megválasztott étrend növeli a sportoló teljesítőképességét, a jól megválasztott üzemanyag pedig fokozza az autó teljesítményét. A Shell prémium dízelüzemanyagával többet hozhat ki autójából. A Shell V-Power Diesel szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz1, ezáltal elősegítheti a motor megtisztulását, csökkentheti az energiaveszteséget, és támogathatja a motor teljesítményét2.

SVP Racing-SM PRcikk 727x409

A Shell mérnökeinek munkáját immár több mint 100 éves múltra visszatekintő üzemanyagfejlesztési tapasztalatok segítik. Üzemanyag-technológiájaikat laboratóriumban, illetve kültéren tesztelik, közúti, terep és ipari alkalmazások széles skáláján alkalmazzák, zord időjárási, illetve üzemeltetési körülmények között. Folyamatosan beruháznak termékeik továbbfejlesztésébe, tökéletesítésébe. A Shell V Power Dieselt úgy fejlesztették, hogy az autósok a teljesítményt minden időben érezhessék, legyen szó borongós, esős őszről, csikorgatóan hideg télről vagy izzasztóan meleg nyárról.

Hatékonyság és precizitás

A dízelautók különleges bánásmódot igényelnek, miután a károsanyag lerakódások nem kímélik a porlasztócsúcsokat, a gyenge üzemanyag-befecskendezés pedig csökkentheti a motor teljesítményét. A Shell legjobb tisztítási hatékonyságot biztosítódízelüzemanyaga, a Shell V-Power Diesel szennyeződésbontó összetevőket tartalmaz a tiszta és hatékony motorért. Az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészein, így a beömlőszelepeken és az üzemanyagfecskendőkön található lerakódások eltávolításával elősegítheti a motor megtisztulását, ezáltal minimalizálhatja az energiaveszteséget és támogathatja a motor teljesítményét is4.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassuk ki autónkból, a lehető legjobb üzemanyagot kell megadnunk neki - épp úgy, ahogy a sportolók megválogatják étrendjüket. A Shell fontos küldetése, hogy az autósok partnereként folyamatos termékfejlesztéssel mindig a lehető legjobban hozzájáruljon a motor teljesítményéhez. A Shell V-Power Diesel termékelőnyeit a BMW M is elismerte és ajánlja. A Shell V-Power Diesel megváltozott összetétellel5 immár az ország számos pontján elérhető a Shell töltőállomásokon.


 

1Segít eltávolítani a teljesítménykorlátozó lerakódásokat az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiből, így a beömlőszelepekből és/vagy az üzemanyagfecskendőkből. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

2Segít tisztán tartani az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeit, így a beömlőszelepeket és/vagy az üzemanyagfecskendőket a teljesítménykorlátozó lerakódások kialakulásától. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa, kora és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

3A Shell FuelSave Diesel üzemanyagokhoz viszonyítva.

4A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek: https://www.shell.hu/autosok/uzemanyagok/v-power/diesel.html

5A korábbi Shell V-Power Diesel üzemanyag összetételéhez képest. Maximum 0,5% diesel biotartalommal.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.