Egy Volkswagennel Budapestről Costa da Caparica partjaihoz

Hirdetés
2023.12.07. 09:14
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Idén októberben nagy sikerrel került megrendezésre a magyar szörfösök randevúja, a Hungarian Surf Fest. A kiváló portugál hullámokon összesen több, mint 100 versenyző mérettette meg magát, a rendezvény szárazföldi megvalósításában pedig a Volkswagen Haszonjárművek segítette a szervezőket.

Bár mi büszkék vagyunk a magyar tengerre, a valódi szörfös hullámokért nem elég a Balatonhoz menni, a Hungarian Surf Fest sem hazánkban, hanem az európai szörf egyik mekkájának számító, a Lisszabontól 15 kilométerre található Costa da Caparica partjainál került megrendezésre. A versenyzők sem kizárólag Magyarországról, hanem kis túlzással a világ minden tájáról érkeztek, képviseltették rajta magukat a magyar szörfközösség Mexikóból, Svájcból és Franciaországból érkező tagjai is, csak hogy néhány példát említsünk. A több, mint 100 versenyző mellett körülbelül 200 magyar néző is kiutazott Portugáliába, hogy részese legyen a magyar szörfélménynek.

A Hungarian Surf Fest hivatalos mobilitási partnere a Volkswagen Haszonjárművek

Szörf, tengerpart, közös utazás, hippiromantika – ezek mind szerves részei a Volkswagen Haszonjárművek örökségének, a '60-s és '70-es évek szörfkultúrájának pedig elengedhetetlen kellékei voltak a T2-s Volkswagen „hippibuszok”, így magától értetődő volt, hogy a márka beáll a Hungarian Surf Fest mögé, és legjobb tudása szerint egy autóval segítette a szervezőket.

A Hungarian Surf Fest csapata egy legújabb generációs, Multivannel utazott Portugáliába, és a helyszínen is a dízelmotor hajtotta Multivan volt segítségükre. A Multivan azért is kézenfekvő egy ilyen utazáshoz, mert nagy távokat képes megtenni tankolás nélkül, mégis sok embert kényelmesen képes szállítani. A Multivan tulajdonságainak köszönhetően pedig a HSF szervezői kényelmesen érhették el úticéljukat, és biztonságban is jutottak vissza Magyarországra.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.