Ilyen sem volt még a Parkoló Parádén

27. Totalcar Parkoló Parádé, Mesterkurzus és 1. Parkoló Parádé Szlalom - 2019.08.24.

2019.08.08. 13:28

A nyár utolsó Parkoló Parádéjára is jut egy PP-történelmi elsőzés. Sokat megélt már a rendezvény huszonhat napja alatt, de a huszonhetedikig kell várni, hogy MNASZ-hivatalos versenyforduló legyen belőle. Illetve rajta.

Autóztatós PP volt ugyan nemrég, de bő két hónapja annak, hogy egy hagyományosat együtt parkoltunk a Hungexpón. Augusztus 24-én szombaton ilyet tartunk majd, méghozzá jó hosszan, 11 órától egészen este nyolcig járkálhatod majd az autókból parkolt ösvényeket, hallgathatsz előadást/tanácsadást, játszhatsz te vagy a gyereked a mindenféle aktív programon. Szóval nagyjából a szokásos. De csak nagyjából.

OOF 20190519 PP25-7

Aki járt már olyanon, tudja, hogy a hagyományos PP-knek van egy rugalmas, de fő elemeit tekintve állandó kerete. Van, amikor legózni lehet, máskor zsonglőrködni tanulni és van, amikor mindkettőt. Ahogy például 24-én is. Van, hogy mérnök, van, hogy humorista kapja a fedett színpadunkat, ebben elég nagy a szórás, ezen az augusztusi napon pedig egy olyan rendőr kezében lesz a mikrofon, akinek pályafutása nagy része abból állt, hogy elsőként érkezett a legijesztőbb közlekedési balesetekhez. Pintér József főtörzszászlósnak van mit mesélnie az autózás, motorozás árnyoldaláról és mesél is majd róla sokat a Mesterkurzus előadójaként.

Amiben ez a nap más lesz majd, mint a megszokott, hogy lesz egy gumicsikorgatós alaphangja a rendezvénynek, hiszen az Országos Szlalom Bajnokság idei ötödik futama a PP-n lesz majd, azaz ha akarod, még versenyt is nézhetsz aznap. Igen, ez egy olyan PP lesz, ahol kivételesen szabad gumit égetni, de csak a szlalompályán, ott is csak az indulóknak (nevezni amúgy itt lehet). Egyelőre legyen elég ennyi kedvcsináló. Bár ha jobban elmerülnél a programban, ezalatt a cuki fotó alatt akad még infó. Sőt, már a jegyed is megveheted!

OOF 20190519 PP25-27

A legfontosabb tudnivalók:

Időpont: 2019. 08. 24, szombat 11-20 óra között.

Helyszín:  Budapest, Albertirsai út, Hungexpo, behajtás autóval az VI-os, gyalog a 3-as kapun.

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.08.24. 10:30-ig  990 Ft/fő , a helyszínen váltva  1500 Ft/fő . A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.  

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

  • Balesetmegelőzési előadás korábbi cikkünk főszereplőjével, Pintér József főtörzszászlóssal. Tizennyolc évig érkezett elsőként közlekedési balesetekhez, közelről látta, ahogy elmúlik az élet, és azt is tudja, hogyan lehetett volna megelőzni a tragédiákat. Pintér József főtörzszászlós története rendhagyó, hiszen amikor gyerekei kamaszodtak, előadássorozatot indított, hogy a lehető legtöbb életet mentse meg a megelőzéssel. A megrázó, tanulságos és hiteles előadást ezúttal a Totalcar Mesterkurzus sorozat közönsége hallgathatja meg élőben, délután 4 órától, a Parkoló Parádén.
  • 1. Totalcar Parkoló Parádé Szlalom verseny- a szlalom bajnokság 5. futamának a Parkoló Parádé ad helyet. Ha megfelelsz a nevezési feltételeknek, akár részt is vehetsz rajta!
  • Hogyan oltsuk el autónkat? - tűzoltási tanácsadás az Országos Tűzvédelmi  Szolgáltató  Kft. szakembereitől. Fővédnök: Nínó "Égahangyászbaszki" Karotta.
  • Lesz parkoló az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • LEGO Technic - nem csak gyerekeknek! Mindenki kipróbálhatja a LEGO legújabb járműveit!
  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval! Kívül-belül megnézhető, megmászható, beöltözhetsz tűzoltónak!
  • Kreatív játszóház zsonglőrrel. Fejlesztenéd az ügyességed? Próbáld ki a legkönnyebben elsajátítható zsonglőrtudományt a menő autók kavalkádjában.

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.08.24. 10:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Látogatói kapunyitás  11 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek. 

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a helyszínre érvényes szabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. Ezt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérheti.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére.

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.