Október első szombatja = az év utolsó Parkoló Parádéja

28. Totalcar Parkoló Parádé - 2019.10.05.

2019.09.14. 17:05

Az őszi lesz egy ideig az utolsó közös parkolásunk, mielőtt hosszú téli álomra vonul a rendezvény. Szóval gyere ki, ha félsz, hogy hiányod lenne tavaszig.

IMG 7960

Ha volt részed 2019 eddigi négy Parkoló Parádéjának bármelyikéből, talán már tudod, hogy idén sem akartuk jobban megváltani a világot annál, ahogy eddig tettük. A rendezvény legszentebb vonulata, a parkolóban bandázás legalábbis nem vesztett szentségéből és ez így marad a folytatásban is, színesedjen bármennyit a parkoló körül a programtenger. Mert színesedik most is, az október 5-ei PP-re kijön ugyanis a BRFK balesetmegelőzésről oktatni és ha minden jól megy, kihozzák a biztonságiöv-szimulátorukat. 

Programok lesznek most is szép számmal, szóval ha kisétáltad és -dumáltad magad az autótengerben, sokféleképpen művelődhetsz. Mesterkurzus most nem lesz, viszont újra jön Badár Sándor, aki autós történeteivel szórakoztatja az egybegyűlteket.

13 MG 1918

Kint lesz az Autódoki, bátran el lehet hozzá zarándokolni ingyenes élő diagnosztikára és tanácsadásra, mellettük a Spot Mobil Gumiszerviznél pedig akciósan feldobhatod a téligumikat, ha úgy érzed. Megnézheted a Becsületesnepper és a One More Round csapatának versenyautóját, sőt felépítik nektek az egész boxot. Persze most is gondoltunk a gyerekekre. Kár is ezeket folyószövegbe tenni, odalent minden programelemet megtalálsz pontokba szedve. Sőt, akár már a belépőt is megveheted elővételben. 

Ja! És amiben nagyon reménykedünk, hogy addigra elkészül Csikós Zsolt második könyve, amit a helyszínen mindjárt meg is vehettek. Drukkoljatok!

2024 első Parkoló Parádéja április 28-án, vasárnap nyitja meg kapuit!

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

 • Kijön az eseményre a Totalcar Bamakós csapata és számos más résztvevő, hogy beszámoljanak élményeikről! Marciék kalandjaihoz pedig kattintsatok a videóra!
 • Újra lesz Parkoló Parádés Autóztatás! Ez a Hungexpo területén, lezárt szakaszon egy kényelmes autókázást jelent a látogatókkal. Ha szeretnéd megmutatni az autód mindenkinek, itt a helyed!
  Ha vállalod, hogy ésszel közlekedsz és van érdekes youngtimered, oldtimered, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot! Megsúgom, ha újabb, de szerinted valami miatt izgalmas autód van, akkor is kitöltheted! Ha csak szeretnél a 3-as fogadó előtt a díszköves területen kiállítva szerepelni, akkor is töltsd ki!
  A jelentkezés nem jelent automatikus bekerülést, de ne csüggedjen az se, aki esetleg nem kerül be első körben, a helyszínen a felszabaduló helyek függvényében még bekerülhetsz.

 • A korábbi autóztatásokról képek itt alant illetve ide kattintva elolvashatjátok Gajdán Miki beszámolóját is!
 • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
 • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
 • Össznépi érdekesautó-nézegetés, bandázás és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

 • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
 • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
  10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2024.04.28. 11:30-ig 1990 Ft/fő, a helyszínen váltva 2600 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 18 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felső megállónál vannak, ami majdnem a Hungexpo 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel is igénybe veheted. 

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény területén nyílt láng használata tilos!

A rendezvényt "szinte" minden időben megtartjuk!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.