Ilyen nyárias Parkoló Parádé már nem lesz több idén

2021.09.16. 10:57

Egy kicsit enyhül ugyan az idő hétvégére, de alighanem így is a szombati PP lesz az utolsó alkalom idén, hogy egy szál pólóban járj végig egy több ezer négyzetméteren terpeszkedő autós rendezvényt a főváros mélyén.

IMG 6691

Ha elkerülte a figyelmedet az elmúlt napokban posztokba öltött igyekezetünk, szólunk újra: most szombaton, azaz szeptember 18-án újra Parkoló Parádé. A szokott helyen, ami a Hungexpo parkolóját jelenti – itt várunk minden földi jóval, köztük egy érdekes Mesterkurzussal: az előadó a házi nepperünk lesz, az előadás Így vághat át a szerelőd! címen fut majd, és hogy ez mit takar, arról itt írtunk korábban:

Harminckét nagy közös együtt parkolás után talán felesleges bemutatni a formátumot, de ha eddig nem jártál Parkoló Parádén, leírjuk sokadszorra is, hogy ez egy fullos családi program, nem csak a nyitott motorháztetők fölött nyálat csorgató autóbuzikat várjuk. Amitől családi, az leginkább a gyerekprogramok, amitől pedig fullos, az a Mesterkurzuson túl az olyan kiegészítő programelemek, mint például az élőben rendelő Autódoktor, aki ingyen diagnosztizálja az autód nyűgjét a helyszínen. 

IMG 6665

A kapukat délben nyitjuk és hat órakor zárjuk majd. Ebben a hat órában minden kötetlen, minden program folyamatos, egyedül a Mesterkurzus lesz időhöz kötve; terveink szerint 15:00-kor indul a 3-as fogadóépületben. A gyerekeket most sem érdemes otthon hagyni: amelyik utódot nem kötik le az autók, az beülhet egy arcfestésre vagy gyereknyomdázni. Megint kint lesznek a Szomjoltóság tűzoltói és az ő oldtimer Mercedes 710-esük, de aki ezeknél aktívabb programra vágyik, az gokartozhat egyet a Kalandozópark lábbal hajtósaival.

IMG 6729

Szombaton várunk, fontos infók pontokba szedve alább.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy egész évben velünk voltatok! Gyertek el Parádézni 2023-ban is! Figyeljétek közösségi oldalunkat és persze a Totalcar.hu-t!