Háziversennyel és Mesterkurzussal rúgja be az ajtót az első őszi Parkoló Parádé!

Parkoló Parádé 37. - Sportautók

2022.08.26. 18:09

Hosszúra nyúlt nyári szünet után szeptember 11-én, vasárnap visszatér a Parkoló Parádé! Már 37. alkalommal várunk titeket a Hungexpón egy közös parkolásra, de hogy ne csak az autók támasztásáról szóljon az egész nap, készülünk valami nagyon izgalmassal!

Jó ideje fut már a Totalcaron a Tulaj a Pályán, mi pedig most gondoltunk egy merészet, és úgy döntöttünk, elvisszük a versenyt a 37. Parkoló Parádéra is. Persze a helyszín adottságaihoz igazítjuk a formátumot, így a megszokottnál kisebb tempóra, de szemernyivel sem kevesebb ügyességre és tudásra lesz szükség. Ezúttal tényleg a vezetési tudás számít leginkább, nem az, hogy hány lóerő van a géptető alatt.

A futamokat két etapban tartjuk meg Sturcz Anti vezényletével: az első turnus résztvevői déltől kettőig, a másodikban indulók négytől hatig bizonyíthatnak. Első körben tíz-tíz nevezést tudunk fogadni etaponként, de ha az idő úgy adja ki, akár a helyszínen is be lehet csatlakozni – ezt előre megígérni nem tudjuk. Mindenesetre aki szívesen megküzdene a másodpercekkel, EZEN A LINKEN jelentkezhet.

És hogy miért lesz a két etap közt ilyen hosszú szünet? Addig sem marad senki program nélkül: megint lesz Mesterkurzus, de a témát egyelőre nem áruljuk el, ha figyelitek a Totalcart, hamarosan kiderül minden. Annyit azért elszpojlereznénk, hogy a sportautókhoz kapcsolódik, és elég érdekesnek ígérkezik, vendégelőadó(i)nk valahonnan egészen ismerősek lesznek sokatoknak.

A 37. Parkoló Parádé központi témáját a sportkocsik adják, de ahogy a veterános, vagy éppen a tuningos PP-n, úgy most is mindenkit várunk márkától, motorelrendezéstől és a kerekek számától függetlenül. A szervezett programokon kívül természetesen most is a jó hangulatú bandázásé, a beszélgetéseké a főszerep.

Nézd meg a veterános-autóztatós PP-ről készült videónkat is, attól teljesen biztosan megjön a kedved:

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A következő, 38. Parkoló Parádé 2022. október  16.-án, vasárnap lesz a Hungexpo területén. Részletek hamarosan!

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

  • Az idén megszokott receptet követve ismét egy téma köré húzzuk fel a rendezvényt: a tuningautók, a csillogó veteránok, valamint a sportkocsik után most a nyolcvanas-kilencvenes évekbe ugrunk visszaEhhez az alapot Quixotic adja: Miklósy Krisztián munkásságát jól ismerheti, akinek rendesen becsípődött a 80-as évek synthwave hangulata, de ha nem lenne meg, mindenképpen nézd meg róla készült portrénkat: 
  • Folytatódik a Tulaj a Pályán verseny! Információ hamarosan!
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
  • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
    10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2022.10.16. 11:30-ig 1200 Ft/fő (szépkártyával is lehet fizetni), a helyszínen váltva 1750 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 18 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 5-ös, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felsőn vannak, ami majdnem pont a 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel vagy 250 forintnyi jeggyel veheted igénybe. A konkrét menetrendet ide kattintva találod.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.