Háziversennyel és Mesterkurzussal rúgja be az ajtót az első őszi Parkoló Parádé!

Parkoló Parádé 37. - Sportautók

2022.08.26. 18:09

Hosszúra nyúlt nyári szünet után szeptember 11-én, vasárnap visszatér a Parkoló Parádé! Már 37. alkalommal várunk titeket a Hungexpón egy közös parkolásra, de hogy ne csak az autók támasztásáról szóljon az egész nap, készülünk valami nagyon izgalmassal!

Jó ideje fut már a Totalcaron a Tulaj a Pályán, mi pedig most gondoltunk egy merészet, és úgy döntöttünk, elvisszük a versenyt a 37. Parkoló Parádéra is, az Eneos segítségével! Persze a helyszín adottságaihoz igazítjuk a formátumot, így a megszokottnál kisebb tempóra, de szemernyivel sem kevesebb ügyességre és tudásra lesz szükség. Ezúttal tényleg a vezetési tudás számít leginkább, nem az, hogy hány lóerő van a géptető alatt.

A futamokat két etapban tartjuk meg Sturcz Anti vezényletével: az első turnus résztvevői déltől kettőig, a másodikban indulók négytől hatig bizonyíthatnak. Első körben tíz-tíz nevezést tudunk fogadni etaponként, de ha az idő úgy adja ki, akár a helyszínen is be lehet csatlakozni – ezt előre megígérni nem tudjuk. Mindenesetre aki szívesen megküzdene a másodpercekkel, EZEN A LINKEN jelentkezhet.

És hogy miért lesz a két etap közt ilyen hosszú szünet? Addig sem marad senki program nélkül: megint lesz Mesterkurzus, de a témát egyelőre nem áruljuk el, ha figyelitek a Totalcart, hamarosan kiderül minden. Annyit azért elszpojlereznénk, hogy a sportautókhoz kapcsolódik, és elég érdekesnek ígérkezik, vendégelőadó(i)nk valahonnan egészen ismerősek lesznek sokatoknak.

A 37. Parkoló Parádé központi témáját a sportkocsik adják, de ahogy a veterános, vagy éppen a tuningos PP-n, úgy most is mindenkit várunk márkától, motorelrendezéstől és a kerekek számától függetlenül. A szervezett programokon kívül természetesen most is a jó hangulatú bandázásé, a beszélgetéseké a főszerep.

Nézd meg a veterános-autóztatós PP-ről készült videónkat is, attól teljesen biztosan megjön a kedved:

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek 2023-ban is! Reméljük jól éreztétek magatokat, jövőre újra ugyanitt!

Parkoló Parádé a Totalcaron

Ilyen volt a Parkoló Parádé a MűhelyPRN sztárjaival!
Az adás sztárjai, bütykölős történetek, érdekes konstrukciók, élő átvizsgálás, jó hangulat és gyönyörű időjárás. Így láttuk mi az idei utolsót.
Ők is kint lesznek a szombati Parkoló Parádén!
Összeállt a MűhelyPRN Allstars, avagy velük találkozhattok szombaton a fogadó előtt!