Kártotó: Mennyibe kerül, ha sérül a jobb első ajtónk?

2020.12.29. 15:28

Nekitolták a bevásárolókocsit az anyós-oldali ajtónknak? Rányitottuk egy oszlopra a pláza parkolójában? Vagy a mellettünk parkoló autó volt túl közel? Gyakori sérülés, hogy a jobb első ajtóra összeszedünk egy nagyobb horpadást, benyomódást, mély karcot. Tippelje meg velünk, melyik típus esetében mekkora összeg szerepel majd a számlán! Kártotó 4. rész.

Játékunk alapjául a TotálKártörténet-lekérdező szolgáltatásunk adatait biztosító partnerünket kértük meg, hogy számolja ki nekünk, mekkora összegű a hivatalos javítási kalkuláció egy-egy típusnál, ha rányitásos sérülés lett a jobb első ajtón. Ilyenkor az említett elemeknél számolunk az elem javításával, a javított elem fényezésével, ajtó elemeinek ki-, beszerelésével és a ragasztott betétek cseréjével. Az árak bruttó árak, az adott márkára jellemző hivatalos, legális szervizek átlagos óradíjait vettük alapul, melyek között esetenként jelentős szórás is lehet. Ezeknek a kiegészítő információknak az ismeretében várjuk a tippeket a játék során! 

Mi az a TotálKár?

Ha a kiszemelt autója balesetes volt az utóbbi 20 évben, és javították idehaza, vagy legalábbis kellett volna, a TotálKártörténet-lekérdezéssel szinte biztosan megtalálja. Az alap lekérdezés ingyenes. Ha nincs kártörténeti adatunk, nem kell fizetnie. A részletesebb gépjárműkár-kalkulációs adatok lekérése 3990 Ft. Kipróbálná? Kattintson ide!

Persze tudjuk, hogy nem minden javítás történik a biztosítókon keresztül, ezért megkértük a Becsületesneppert, hogy mondja el, mennyiért lehetne szerinte megjavíttatni egy ilyen sérülést. Az ő véleménye szerint egy jobb első ajtó javítása fényezéssel jellemzően 40-50 ezer forint között van a sérülés mértékétől függően.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Az sorozat előző részeit  ide kattintva  érheti el.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.