2010.10.28. 14:43

Az ötlet logikus: ha már az út szélén, veszélyes helyen várakoznak a kuncsaftokra, legalább ne egy kamion orrdíszeként végezzék. A lányok mégsem lelkesek – talán egy igazán kihívó szabású mellény segítene?

melleny csajokon

A világ minden táján ugyanott állnak a prostituáltak, ahol a legjobb eséllyel fognak kuncsaftot: a forgalmas utak szélén. Így van ez Spanyolországban is, viszont nemrég balhé kerekedett belőle, hogy a helyi hatóságok elkezdték bírságolni az itt dolgozó hölgyeket: aki nem viselt közülük láthatósági mellényt, 40 eurót fizethetett a hatóságoknak. A hölgyeknek igazából nem kellett volna meglepődniük, a rendőrök csak a helyi közlekedési szabályokat tartatták be, amelyek 2004 óta köteleznek mindenkit a rikító színű mellény viselésére, aki nagyobb főutak mentén gyalogosan közlekedik. Spanyolországban egyébként nem tilos a prostitúció, de – ahogy szinte országtól függetlenül mindenütt – próbálják a háttérbe szorítani valamiképpen. A láthatósági mellény pedig kiváló eszköz erre, hiszen a meleg időjárás mellett nemhogy mellényt, ruhát is alig hordanak a prostik.

Spanyolországban jelenleg mintegy 300 ezer nő él prostitúcióból, és nem valószínű, hogy ők a jövőben mind más területeken kezdenének dolgozni, viszont kiváló lehetőség ez a ruhagyártóknak, akik előállhatnak a láthatósági bikinifelső és forrónadrág-kollekcióikkal.