Autómosón belül borította fel a Toyotáját egy bácsi

2023.01.07. 11:53

Alapesetben azt gondolhatnánk, hogy a gépi autómosó nem kimondottan veszélyes terep, hiszen azon kívül semmi dolga a júzernek, mint hogy a koszos autóval betaláljon a mosóba, majd a tisztával elhagyja azt. Úgy tűnik, hogy mégse ilyen egyszerű a művelet, hiszen egy bácsinak sikerült felborítania az autóját, méghozzá a mosón belül.

Forrás: 6abc Philadelphia
Forrás: 6abc Philadelphia

Az eset a Pennsylvania állambeli Colmarban történt, ahol egy 77 éves úr egy Toyota Camry-t szándékozott lemosatni, de félresikerült a művelet. A biztonsági kamerák felvételei alapján jól látszik, hogy a probléma még a mosón kívül kezdődik, ahol egy sorompónál kell megállni a behajtás előtt.

A sofőr itt valószínűleg véletlenül a fék helyett a gázra lép, átrongyol a sorompón, beszáguld a mosóba, ahol viszonylag nagy tempóval hajt bele egy keményebb akadályba. Az eset végeredménye, hogy a Camry a tetején áll meg. Szerencsére senki nem sérült meg, viszont a mosóban komolyabb anyagi kár keletkezett.

Forrás: 6abc Philadelphia
Forrás: 6abc Philadelphia

Mivel a baleset után a férfi beszorult a felborult autóba, őt a tűzoltók szabadították ki. A sofőr másfél óráig rekedt a Toyotában, aminek le kellett vágni a tetejét, hogy a gazdája kiszabadulhasson.

Forrás: 6abc Philadelphia