Csak ki akarta próbálni a Lamborghinit, mindketten meghaltak

2010.05.08. 13:16

6161856941917220921

A sofőr és utasa is életét vesztette abban a balesetben, mely a németországi Wuppertalban történt néhány nappal ezelőtt. A huszonnyolc éves nő tesztvezetést kért a Lamborghini embereitől; negyed órával később a tűzoltók szedték ki a teljesen megsemmisült Gallardóból.

A sárga sportautót az olasz gyár, vagy annak egyik márkaképviseletében dolgozó alkalmazottja vezette: a szemtanúk szerint meghökkentően nagy sebességgel száguldozott a Lamborghini a kanyargós utakon. Azonban a fizikát még egy Gallardo sem kerülheti meg: a nedves borításon nem tudott bevenni egy kanyart, először a padkára sodródott, felrepült a levegőbe, majd egy póznának ütközött, atomjaira tört és kigyulladt.

A sofőr azonnal szörnyethalt. A huszonnyolc éves nőt még ugyan kihámozták a roncsokból, azonban még a helyszínen, a mentőhelikopterre való várakozás közben ő is belehalt sérüléseibe.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.