Fusion helyett román Kugácska

2010.09.17. 10:31 Módosítva: 2010.09.17. 10:31

Egyedül a kecskearcú Fusion lóg még ki a modellpalettából, az összes többi Ford már hátrahúzott szemmel, egységes márkaarculattal erősíti az eladásokat. Ha hihetünk a kiszivárgott képnek, nem csak az orrát szabják át a kifutó Fusionnek, hanem teljesen új karakterrel helyettesítik, B-max néven.

A sikeres Kuga főbb vonásait és arányait eggyel kisebb méretarányba átültetve egészen pofás kis autót láthatunk a gyenge minőségű fotón. Ha nem láttunk volna pár napja kémfotókon egy megemelt, összkerékhajtású Fiestát tesztelés közben, kamunak hihetnénk, így viszont kezd összeállni a kép. A B-max ugyanis a Fiesta platformjára fog épülni, és mind elsőkerekes, mind összkerekes változatot terveznek, hasonlóan a Kugához.

Nem elhanyagolható információmorzsa, hogy a B-max gyártását Romániába fogja hozni a Ford, ami arra utal, hogy az árát megpróbálják minél alacsonyabban tartani, hogy a hasonló adottságú Suzuki SX-4-et és az új Nissan Juke-ot kapásból kiüssék a nyeregből.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.