A valaha volt legjobb autó eladó!

2011.03.28. 13:57

Mi ugyan jót szórakoztunk, de aligha létezik olyan épeszű ember, aki ezeket látva megvásárolná ezt az öt éves Lada 2114-est – még akkor sem, ha a gazdája, talán nem minden szarkazmus nélkül azzal indítja a videót, hogy ez a valaha volt legjobb autó, öt év használat után.

Valójában itthon is sokaknak meglepetést szerezhet a videó, hiszen a típust ismerjük, vagyis így gondolhatnánk: ez egy Lada Samara, méghozzá a rendszerváltás utáni, még ma is gyártott, frissített változat. Ezt nemigen láthattuk itthon, így azoknak, akik nem ismerték a Samarát, meglepő lehet, hogy helyenként milyen borzalmas. Azoknak, akik ismerték, szintén tartogat egy meglepetést, méghozzá hogy hogyan lehet egy autót, amely eredetileg sem volt jó, ennyivel szörnyűbb minőségben gyártani húsz év és egy teljes átdolgozás után.

Nem tudjuk, a szerzőnek végül sikerül-e megszabadulnia a sárkánytól – talán az orosz használtautó-piac megbocsátóbb, mint a magyar – de ez úton kívánnánk neki a manőverhez nagyon sok szerencsét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.