Megint terelnek az M0-áson

2011.05.21. 09:25

Építési munkálatok miatt megint forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén az M0-s autóút déli szektorán az M1, M6 és M7 autópályák irányába haladóknak.

Május 20-án, pénteken 19 órától hídfelújítási munkát végeznek az M0-s autóút bal pályájának 13. kilométerszelvényénél, ezért a Budapest és az M5 autópálya felől az M1, M6 és M7 autópályák irányába haladók egy sávos forgalomkorlátozásra készüljenek fel. A korlátozás vasárnap estig tart.

A jelzett időszak egy része alatt a hídon munkavégzés nem lesz látható, azonban a tönkrement dilatációs szerkezetek cseréjéhez alkalmazott javítóanyagok megszilárdulásához elengedhetetlenül szükséges a forgalommentesítés.

A torlódások elkerülése érdekében az ÁAK Zrt. nem végez forgalomtereléssel és sávzárással járó munkálatokat a hétköznapok legforgalmasabbnak számító óráiban. Ez alól csak a halaszthatatlan feladatok és a balesetveszélyt okozó hibák elhárítása képeznek kivételt. Mivel a forgalomszámlálási adatok alapján a zavarás mértéke hétvégén a legkisebb, ezért végzik ezeket a feladatokat ebben az időszakban.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az utazók megértését és türelmét kéri.