Ilyen Bugattija önnek is lehet

2011.10.18. 15:03

A tuning csodákat is művelhet, de ez egyáltalán nem törvényszerű – ezúttal egy kedves mellényúlás szemtanúi lehetünk.

Nem kérdéses, sokkal többen rajonganak a Bugatti Veyronért, mint ahányan ki tudják fizetni euróban is hét számjegyű árát. Van, aki belenyugszik ebbe, és megveszi az álomautóját makettként a polcra, kilógatja róla az egész falat beborító posztert vagy berakja a monitorjára háttérképnek, de úgy tűnik, akad, aki nem elégszik meg ennyivel, ahogy a képen is látható. Mi persze sokat gondolkodtunk volna, hogy melyik autóból lehet hatásos replikát faragni, de úgy tűnik, a megoldás készen van. A gömbölyded formák stimmelnek, csak a sziluett nem stimmel, de oda se neki: a fekete alapon a sárga betét megoldja a problémát.

Sajnos csak a képet találtuk meg, azt nem tudjuk, hogy az autó a világnak melyik szegletében található, vagy hogy ki építette, de most, hogy mindenki ismeri a receptet, nem lehet gond reprodukálni az ötletet, ha valakinek netán megtetszett volna. Százhatvan lóerős V-TEC motorral még jól is megy, ha nem is pont úgy, mint az eredeti W16-os.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.