Titkos BMW-t fogtunk az M0-áson

2013.10.01. 18:00

Konkrétan István, a Becsületes Nepper futott össze a pszichedelikus mintázatú álcába öltöztetett autóval, amely jó eséllyel az új BMW X5-ös egyik prototípusa. Igaz, a típus már május óta ismert, de egyelőre nem kapható, és egyes későbbi változatok fejlesztése még folyamatban van.

Magáról az autóról – arról, hogy vajon mit fejlesztenek benne, vagy miben tér el az eddig bemutatott változatoktól – ugyan nem tudtunk meg többet, viszont megfigyelhető a videón az a jellegzetes kamerakerülő viselkedés, amely a tesztelők természetes sajátja. Sokmindent persze nem tehetnek egy feltűnően agyonfóliázott, hatalmas terepjáró fogságában, de azért próbálnak meglógni, ha csak lehetséges.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy ilyen álcázott prototípusba botlunk Magyarországon, és ez nem véletlen. Számos beszállító működtet itt fejlesztőközpontot, és ezek ugyanúgy tesztelik az új megoldásokat – például világítást, fékrendszert, futómű-elemeket – mint maguk a gyártók.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.