Jeep brazil módra

2013.12.23. 14:37

A brazil Troller manufaktúra terepjáróban utazik, és néhány, a közízlést erősen sértő tanulmányán kívül, csak egy a klasszikus Jepp Wranglerre megszólalásig hasonlító terméket tudnak felmutatni. A cég története nem nyúlik túl mélyre vissza, 1994-ben alapították, és 2007-ben megvette a Ford.

A brazil Jeep most elérkezett negyedik generációjához, íme a Troller T4 2014. Az új modell valójában csak egy ráncfelvarrás, de egy ilyen kis gyártó esetében ez is jelentős. Új lökhárítókat, és azon új ködlámpákat kapott a terepjáró. Az extra lista sem túl hosszú: szervokormány és klíma. A karosszéria üvegszálas műanyag. A motor egy 3,2 literes MWM dízel motor 165 lóerővel. Látványos és terepjárási szempontból hasznos a tetőre kivezetett légszűrő.

Nagy valószínűséggel a frissítés a Troller T4 hattyúdala. Idén már bemutatták a TR-X tanulmányt, aminek szériaváltozata váltja majd a Jeep imitátort. A T4 egyébként átszámítva valamivel drágább Brazíliában, mint 9 millió forint. Ez, ahhoz képest, hogy egy ilyen kis szériás termék nem sok, de ismerve a brazil szerelési minőséget lehet, hogy talán még sok is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.