Egymillió dolláros eredményjelző Indianapolisban

2014.07.27. 08:03

Egymillió dollárért kapott új eredményjelző oszlopot az Indianapolis Motor Speedway. A 92 méter magas oszlop húszéves elődjét váltotta.

Európai szemmel furcsának tűnhet, hogy az amerikai autósportban milyen szokásokhoz ragaszkodnak a mai napig. Például Indianapolisban egy eredményjelző oszlophoz, amit a pálya majd' összes lelátójáról jól látni. Tűnjön ez bármennyire is különösnek, van létjogosultsága: a rövid és gyors oválpályákon hamar elveszti az állást az ember.

Az új 92 méteres kijelző nagy előrelépés elődjéhez képest. Ez már nem csak a rajtszámokat, de az időkülönbséget is jelzi, valamint a ledes technikának köszönhetően egészen extrém animációkra képes. A kijelző ma debütál, a NASCAR Sprint Cup Series egy négyszáz mérföldes futamán szolgálja először a lelátón ülőket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.