Jön az erős Nissan Pulsar

2015.03.25. 06:11

A Nissan Pulsar eddig csupán két motorral volt kapható Európában – a napokban kezdődik a harmadik bevezetése. Ez lesz az első, amellyel igazán gyorsan lehet majd haladni.

Az új modellváltozatba ugyanaz az 1,6 literes turbómotor kerül, amelyet a Juke-hoz is kínálnak. A 190 lóerős és 240 Nm csúcsnyomatékú gép teljesítményben nem is próbál versenyezni a GTI kategória komolyabb motorjaival, de így is egész jól mozgatja a Pulsar testes karosszériáját. Százra 7,7 másodperc alatt gyorsítja, ami az erősebb motor mellett a rövidre áttételezett váltónak köszönhető. A gyáriak 5,9 literes átlagfogyasztást adnak meg száz kilométerre.

A Pulsar DIG-T 190 kétféle felszereltséggel kapható – az Acenta 17, a Tekna 18 hüvelykes, kifejezetten ehhez a típusváltozathoz készített alufelnit kap – és márciustól elérhető az itthoni márkakereskedésekben. A típus bevezető ára 6 130 000 forint.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.