Kiszivárgott az új Range Rover

2017.10.10. 16:39

Úgy néz ki, a Velar bemutatása kapcsán a brit terepjáró-márka teljes kínálatát hozzáigazítja a jövevényhez. A Range Rover Sport után a csúcsmodell következik, az eredeti Range Rover, amelyet egy idő előtt kicsúszott reklámfilm leplezett le.

Gyökeres átalakulásra persze senki ne számítson: ez csupán a meglevő modell visszafogott átdolgozása lesz. Valószínűleg itt is felbukkan a Sportban már bemutatott hibrid hajtáslánc a négyhengeres turbós benzinmotorral, és átszabják a Range Rover orrát. Új lesz a fényszórók belső szerkezete, természetesen még több LED-et használnak, és változik a hűtőrács mintázata is. Emellett átalakul egy kissé az autó műszerfala is: a középkonzolon szinte mindent két nagy érintőképernyőn lehet majd szabályozni.

A jelenlegi Range nem igazán régi, öt éve mutatták be, miközben a legrövidebb életű elődje is nyolc évet ért meg, így valószínű, hogy ez a változat legalább 2020-ig marad a kínálat része. Ehhez viszont szükség volt a korszerűsítésre. Elsősorban a fedélzeti rendszereken látszik meg a kor manapság, így azon sem csodálkoznánk, ha nem ez lenne az utolsó korszerűsítés a típus életciklusa folyamán.