Alig futott Ferrari Testarossát hoz a Mikulás

2017.11.27. 09:13 Módosítva: 2017.11.27. 09:13

Mindjárt harminc éves, de még ezer kilométert se hajtották – komoly pénzt érhet az amúgy nem a legjobb ártartásáról híres Ferrari Testarossa nagyon megkímélt példánya. 

1989-es, azaz az általános népszerűségét elhozó Miami Vice utolsó évadával egyidős ez a Testarossa, amely az RM Sotheby's árverésén készül új tulajdonost találni. Mivel a Ferrari történetének egyik legnagyobb példányszámban gyártott autójáról van szó, önmagában nem nagy hír, hogy épp eladó sorba került egy. Az már hírérték, hogy valami őrült oknál fogva ennek a közel harminc éves darabnak mindössze 941 killométer van az órájában, és persze minden eredeti tartozéka megvan a gyári takarótól a szerelő szettig.

Az autót december 6-án árverezik, az aukciós ház 250 és 325 ezer dollár között (60-80 millió forint) sejti a legnagyobb ajánlatot, azaz legalább duplázza az árat, hogy eddig alig használták.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.