A gyártósorról spoilerezi az X7-est a BMW

2017.12.20. 12:23

Érdekes módját választotta a BMW, hogy felszínen tartsa új óriás-SUV-ja iránti érdeklődést: egyenesen a gyártósorról adott ki képeket és egy videót a készülő X7-esről. Ezzel egyúttal bejelentve azt is, hogy túl vannak a tanulmányon, már az előszéria készül. 

A BMW még szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon mutatta be az X6-osnál is nagyobb giga SUV-t, az X7-est. Pontosabban annak előrehaladott tanulmányát, aminek szériaváltozatát már akkor sem ígérték 2018-nál korábbra. Várhatóan a jövő év második felében jön majd, addig még van egy fontos feladat: az előszéria tesztje. Ennek a néhány modellnek a legyártása látható a spartanburgi üzem gyártósorán, ahol az X5 és az X6 is készül. 

Bár a kiadott anyagon sok érdemit nem látni, úgy fest, a tanulmány karakteres óriási hűtőrácsai maradnak. Az előszériás modellek következő hónapjai amúgy a kemény tesztelésről szólnak majd. Ahogy a videóban mutatják, álcázva gurulnak ki a gyárból, hogy aztán különböző szélsőséges körülmények közt nyüstöljék, azaz a következő hetekben várhatóan jönnek majd kémfotók sivatagban és sarkkörön hajtott példányokról.