Az UPS is bevásárolt cuki villanyfurgonokból

2018.05.12. 10:10

Egy óvatos, 35 darabos bővítéssel vezeti be flottájába a világ egyik legnagyobb szállítmányozási cége az Arrival villanyfurgonjait. A Royal Mail után a UPS-nek is lesznek ilyen dizájnos kis furgonjai:

2b90e38f0bb2edbf022bce12e5a14cbd

Az UPS két évet dolgozott az Arrivallal, hogy saját igényeire szabja a villanyfurgont. A hatótávnál például lényegesen több kilométerről beszélnek, mint, amiről a Royal Mailnél hallottunk: a brit posta villanyosainál még 160 kilométerről beszéltek, az UPS ugyanerre 240 kilométert mond. Bár a stílus ezekkel a nagy ívekkel kicsit előreszaladtnak tűnik, azok az óriási üveglapok valószínű nem azért kerültek rá, mert a cég belátható időn belül önvezetéssel számol velük. Autonóm használatról még csak nem is beszéltek. 

c2a3ace54236bf4c19efc5b06a4195d2

  

Az első 35 Arrivalt Londonban és Párizsban hajtják majd, mielőtt döntenének újabbak beszerzéséről. A UPS amúgy nem most kezdte környezetbarátabbá tenni flottáját. Rendeltek a Telsa villanykamionjából nemrég 125-öt, és már most is sok száz villany- és hibrid járművet használnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.