Így él tovább az Opel Mokka?

2019.01.18. 07:39

Az Opelnél ugyan eltüntetik a kínálatból a régi, GM alapokra épülő autókat, de ez nem jelenti, hogy azok másutt ne élnének tovább. Az új Chevrolet Tracker például az Opel Mokka leszármazottjának tűnik, bár igencsak megváltozott a külseje.

A típust Kínában mutatták be, de ha minden igaz, nemzetközi modellnek szánják. Az inkább aszfaltra, mint terepre szánt szabadidő-autó 4,27 méter hosszú, és 2,57 méter a tengelytávja alig tér el a nálunk kifutó Mokkáétól, az orrába pedig ezres, háromhengeres turbómotor kerül 116 lóerővel, alighanem a felénk sem ismeretlen ezres Ecotec turbómotor leszármazottja, hisz a korábbi Opel technika gyártási és használati jogait a GM megtartotta.

Az szinte biztos, hogy a Tracker Európában nem lesz kapható. A legközelebb talán Oroszországban, vagy a Közel-Keleten bukkanhat fel, Kínában és Latin-Amerikában pedig biztosan bemutatják. Az már kevésbé valószínű, bár nem is lehetetlen, hogy az Egyesült Államokban is forgalmazzák majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.