Megújul a Suzuki Baleno

2019.01.29. 15:17

A Maruti-Suzuki megmutatta a Baleno új változatát, amely elsősorban új szabású orr-részéről lesz felismerhető. Várhatóan ugyanígy változik a típus Európában is, mivel ezt a Suzukit mi is Indiából kapjuk.

Ahogy az efféle modellfrissítések során szokás, elsősorban az olcsó műanyag alkatrészeken változtattak. Így átszabták az első lökhárító, és a vele egy egységet képező hűtőrács formáját, illetve az új hűtőmaszk-kontúrhoz igazították az első fényszórók belső felépítését is. Az új fazont egyértelműen érdekesebbnek szánták, bár hogy előnyösebb-e, abban nem vagyunk biztosak. Kicsit olyan a lökhárító alsó fele, mintha a Baleno erős szélben nyitotta volna a száját, de mivel eddig sem ez volt a legcsinosabb Suzuki, ez aligha ront érdemben az esélyein.

Úgy tudjuk, műszaki szempontból nem várható érdemi változás. Várhatóan marad a két eddig is ismert motor is, a 112 lóerős, ezres Boosterjet turbómotor, és az 1,2 literes négyhengeres szívómotor köré épülő 90 lóerős Smart Hybrid.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.