Ismét terepjárót mutat az Aston Martin

2019.02.07. 06:15

Nem először hallunk róla, hogy az Aston Martin terepjáró-gyártásra készül, és egyben újra életet lehelne a Lagonda márkanévbe. Egyelőre egy tanulmányautót mutatnak a Genfi Autószalonon, de már a gyártásról beszélnek.

lagondatsr

Egyelőre egyetlen, sötét képet mutattak az autóról, amely a Lagonda All-Terrian Concept nevet kapta. Ebből tulajdonképpen nem derül ki több, mint hogy valamiféle terepjáróról van szó, de még az sem egyértelmű, hogy van-e köze a tavaly, álcázva bemutatott prototípushoz, vagy sem. A képen csak az autó orrának leglényegesebb részletei láthatók, ám úgy néz ki, itt is kamerákat használnak majd tükrök helyett, ahogy mostanság egyre több tanulmányautón látni.

Abból viszont már most sem csinálnak titkot, hogy ez lesz a Lagonda márka első modern típusa, amelynek a végleges változatát 2020-ban tervezik bemutatni, a tavalyi Vision Concept szedán szériaváltozata csak később mehet gyártásba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.