Valaki 130-cal vontatott az M1-esen

2019.03.17. 17:57

Még az is lehet, hogy új hazai (de minimum egy megyei) rekord született a napokban az M1-esen, Budapest és Tatabánya között. A hátulról figyelő kamerás autó alapján 130 km/h körüli volt a tempó ennél a belső sávban előadott vontatásnál. 

A leginkább Komárom-Esztergom megyei híreket gyűjtő kemma.hu tette ki ezt az olvasói videót az M1-esről, aminek takaratlan rendszámos változatát valószínű napokon belül az illetékes megyei rendőrkapitányságon elemezgetik majd (tőlünk is elkérték anno ennek a videónak a nyers változatát).

Mire számíthat a merivás(?) és az őt vontató alhambrás(?)? A KRESZ szerint elromlott járművet vontató autóval legfeljebb 40 km/órával lehetne haladni, azt is fokozott óvatossággal, de itt látványosan nem teljesült egyik feltétel sem. Az autópályás vontatás amúgy csak az első lehajtóig szabályos, bár a videónak gyorsan vége lett, szóval még az is lehet, hogy ezt betartották. Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.