A Lamborghininél gondolkoznak egy LM002-utódon

2019.03.24. 16:11

Utódot kaphat minden idők legmárkaidegenebb Lamborghinije. A cégvezér Stefano Domenicali beszélt róla, hogy gondolkoznak egy új Rambo-Lambón.

lm002 2

Aki csak az Urus óta követi a Lamborghini kínálatát, jobb ha tudja, hogy az olaszoknak volt már egy emelt hasújuk a múltban, ami az Urus-szal ellentétben minden alkatrészében terepjárásra készült. Ez volt az LM002, ami egy félresiklott katonai projektből nőtte magát széria, közúti luxus terepjáróvá. Közel négyszázat rakott össze belőle a Lamborghini a nyolcvanas, kilencvenes években, mígnem idővel elfogytak a vevők a 120 ezer dolláros gép körül és elkaszálták szegényt.

Egy ideje már pletykálják, hogy Domenicali és a cégvezetés gondolkozik egy új, kemény körülményeket álló terepjárón, de a vezérigazgató most meg is erősítette az infót a Motor Trendnek. Annyit ismert el egyelőre, hogy tényleg komolyan vizsgálják a lehetőségét egy LM002-höz méltó utódnak, amivel nem csak a városi, hanem a valós terepjárást is űzni lehet, de mielőtt a döntés megszületik, még alaposan körbe kell járniuk a lehetőségeket, szóval a kérdés nyitott. Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.