Önkényesen kátyúzott Pécsen a Kétfarkú

2019.04.30. 08:56

A párt kasszájából és közösségi finanszírozásból tömött be ötven kátyút engedély nélkül Pécsen a Kétfarkú Kutyapárt. Azt mondják, 105 ezer forintból megvolt a munka.

bte

A tavalyi felcsúti akció után idén is csináltak egy nagy önkényes kátyúzást a MKKP passzivistái. A viccpárt most Pécsre ment, ahol lakossági bejelentések alapján kerestek kátyús utakat, majd "rontottak el" ötven kátyút a város útjain. Azt mondják, összesen 1,2 tonna aszfaltot használtak fel a munkához. Ezt, illetve az egészhez szükséges géppark költségét nagyrészt közösségi finanszírozás fedezte: 89 547 forintot kaptak hozzá támogatóktól, amit kipótoltak 15 ezerrel a költségvetésükből.

A viccpártnak nem ez az első ilyen akciója viccországban. Amikor tavaly nekiálltak ugyanígy, engedély nélkül kátyúzni Felcsúton, a munka után kaptak az önkormányzattól egy levelet, hogy tessék visszaállítani a kátyúk eredeti állapotát, vagy az eredeti állapot visszaállításának(!) költségét rájuk terhelik.  

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.