Mobiltelefonban láthatjuk először az új Paganit

2019.08.01. 06:08

Ilyen még nem fordult elő: egy autó világpremierjére egy mobil-alkalmazásban kerül sor, de mindent el kell kezdeni valahol. Erre az első példát most a Pagani Huayra Roadster BC szolgáltatja, amely a CSR Racing 2 nevű játékban bukkan fel először mindenféle álcázás nélkül.

A látványon túl egyelőre a játék sem árul el sokat a típusról, bár úgy hallani, az üres tömege a zárt Huayra BC 1218 kilogrammjánál is alacsonyabb lesz. Ugyanakkor valószínű, hogy a hatliteres, 800 lóerős és 1100 Nm csúcsnyomatékú, ikerturbós AMG V12-eshez nemigen nyúlnak hozzá, ami félelmetes menetdinamikát jelentene.

Egyelőre az autó pontos árát, és a gyártani tervezett mennyiséget sem árulták el, de az alapján, hogy kupéból összesen 20 példány készült, 2,3 millió eurós darabáron, nem valószínű, hogy a tető nélküli változat túl gyakori vagy olcsó lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.