Ezzel a kisfilmmel búcsúzik a Volkswagen a Bogártól

2020.01.02. 15:59

2019 volt az utolsó év, hogy a Volkswagen legyártott egy Bogarat. Most azt mondják, nem lesz több retró modell ezzel a névvel, a búcsút pedig annyira komolyan gondolják, hogy csináltak egy érzelgős kisfilmet az autónak. Ez lett Az utolsó mérföld:

A videó csak az ős Bogárról szólt, pedig annak már 2003-ban leállt a gyártása, az utolsó legyártott VW ezzel a névvel 2019-ben már egy új Beetle volt. Más búcsúkampányokban állítólag arról is több szó esik, de minket és Dél-Amerikát inkább a klasszikussal próbálnak megfogni, és a másfél percbe belezsúfolható popkulturális elemekkel, amilyen Andy Warhol vagy a hippik voltak. Szóval 2019-cel vége az 1938 óta íródott Bogár-sztorinak, nagyjából 22 millió legyártott autó (21,5 készült csak a klasszikusból) után eltemetik a nevet és ráfordulnak egy teljesen új korszakra új logóval és sok-sok villanyossal. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.