Átszervezik a Párizsi Autószalont

2020.03.31. 10:54

Bár szeptember 29., amikor a Párizsi Autószalon megnyitott volna, még messze van, az esemény szervezői már most bejelentették, hogy az idén a szokott formában biztosan nem láthatjuk együtt az autógyártók újdonságait.

mondial

Hogy mi lehet a helyettesítő megoldás, azt egyelőre nem közölték, csak annyit, hogy még keresik a megfelelő alternatív megoldást, üzleti partnereikkel együtt. A döntést azzal indokolják, hogy már most úgy néz ki, a járvány miatti gyár- és kereskedés-bezárások okozta gazdasági lökéshullám még ősszel is érezhető lesz.

A Párizsi Autószalont eddig a Frankfurti Autószalonnal váltásban rendezték, a francia eseményt a páros, a németet a páratlan években. Az már korábban kiderült, hogy jövőre Frankfurt helyett München lehet az IAA helyszíne, Párizsban pedig ezek szerint 2022-ben tarthatnak legközelebb ilyen rendezvényt, feltéve, hogy egyáltalán fennmarad ez a viszonylag drága rendezvény-formátum.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.