Itt egy autó, kifejezetten nőknek

2020.04.10. 07:51

A Toyota Passo ötajtós városi modell, amely eredetileg Daihatsu Boonként született. Az ezres, 69 lóerős motor hajtotta modellből a napokban mutatták be a Moda Charm nevű kivitelt, amelyet nagyrészt nőiesnek tartott színekben készítenek.

Ráadásul a rózsaszín, zöld, vörös, homokszínű és fehér autók eltérő színű tetővel is elérhetők lesznek: a rózsaszínhez fehér, a többihez fekete tető párosítható. Emellett az autó színeit belül is megismétlik, így a viszonylag igényes kivitelű kiskocsi az átlagosnál tényleg alkalmasabbnak tűnik arra, hogy kifejezze tulajdonosa ízlésvilágát.

A kiskocsi műszaki szempontból sem tartogat meglepetéseket: ahogy a legtöbb belpiacos kisautó az utóbbi két évtizedben, ez is csak fokozatmentes automata váltóval érhető el, viszont összkerékhajtást kínálnak hozzá.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.