Svájcban akár platós Corvette-et is bérelhetsz

2020.04.12. 07:10

Egy svájci autókölcsönzőben, a Neufeld's Special Cars-nál egyébként is gyönyörű klasszikus autókat bérelhetsz, de a platós babakék Corvette C5 egy kicsit kilóg mind közül. Legalább annyira, mint az emelt, terepkerekekkel szerelt, off-road Corvette C2, de az megint egy másik irányvonal.

Chevrolet-Corvette-Truck-2

A kék-fehér Corvettet B-oszloptól hátrafelé elvágták, és egy egészen szerény méretű platót építettek a csomagtartó helyére. A sárvédők megmaradtak és igazából szemből nézve semmi sem változott. Mivel a plató egészen kicsi, nem igazán alkalmas nagyobb dolgok szállítására, legfeljebb egy gyerekágyat tudunk vele odébb vinni. Az alap C5-höz képest - nem Citroen - mindenképpen praktikus, mert abba még ennyi sem férne el.

Chevrolet-Corvette-Truck-1

Az autót egyébként film- és reklámforgatásokra lehet kibérelni, vagy egyéb különleges eseményekre, mint például egy esküvő. Az autó Zürichben van, ha valaki arra jár véletlen, mindenképpen lépjen be legalább körülnézni a különleges autók között.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.