Tesla szerviz nyílik Budapesten

2021.09.16. 06:06

Már a Tesla képviselet májusi megnyitásakor hallható volt, hogy hamarosan márkaszerviz is lesz, de a megvalósulásig csak mostanra jutott el a cég.

tesla service

A hazai Tesla szerviz a III. kerületi Zay utca 24. szám alatt, a Duna Autó telephelyén nyílik, és úgy tűnik, már szeptemberben megindulnak a javítások, amelyekre a Tesla applikációján keresztül lehet időpontot foglalni. Úgy értesültünk, hogy magát a szervizt a Tesla hazai képviselete üzemelteti majd, karosszéria-javítási szolgáltatást viszont csak októbertől nyújtanak, az ilyen irányú kapacitást a Duna Autótól bérlik majd.

A hazai márkaszerviz komoly akadályt hárít el a hazai Tesla eladások felfuttatása elől, hiszen így már nem kell Ausztriáig menni a garanciális javítások elvégeztetéséhez.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.