Tiktokkal és szelfikamerával jön az új Merci E osztály

2023.02.23. 13:23

Az új, Mercedes E osztály bemutatása már szinte itt van a nyakunkon, de a gyártó még egy kicsit húzza a kíváncsiak idegeit. Most például még mindig nem mutatták be az egész autót, viszont a belső egyes részleteit már megcsodálhatjuk: például a hatalmas kijelzőt és az elburjánzó LED-szalagokat.

A Merci valamelyik elfeledett raktárában találhattak több ezer kilométernyi, felhasználatlan LED-szalagot, ugyanis az új E osztály belterébe szinte mindenhova jutott. Az összkép kimondottan sokkoló, hiszen az E osztály valaha egy elegáns luxusautónak számított, ez a beltér viszont sokkal jobban hasonlít egy tizenéves srác gamer laptopjára.

Az előbbit még azért tudták fokozni, ugyanis az új E-ben lesz beépített szelfikamera és le lehet tölteni majd tölteni rá olyan alkalmazásokat, mint a Tiktok, az Angry Birds vagy épp a Zoom. Tehát lehet majd játszani, meetingelni és kisvideókat fogyasztani az új E osztályban, ami egyértelműen hiánypótló, hiszen az autón kívül is alig csinálnak ilyesmit az emberek.

A hatalmas kijelző – amit itt Superscreennek hívnak – már nem meglepő, hiszen más Mercikben is láttunk már hasonlót. Az egyértelműen a fiataloknak szóló telepíthető alkalmazások és a temérdek LED viszont meglepőnek – és bazárinak – tűnnek egy nagy és elegáns német szedánban.

Forrás: Mercedes