160-nal üldözték a Google kamerás autóját, ami végül egy mocsárban kötött ki

2023.08.07. 17:42

Az Egyesült Államokban furcsa eset történt: elkezdett menekülni a rendőrök elől olyan autó, ami a Google Street View-hoz készíti a képeket. A kontextusról keveset tudunk, de az biztos, hogy a Honda HR-V 160 km/h fölötti tempóval hasított.

A Middletown Police Department elmondása szerint a Hondával nagy tempóval előzve húzott el a sofőr a Shenandoah High School nevű gimnázium előtt. Ezután a rendőrök utána eredetek, de a sofőrnek esze ágában sem volt megállni.

Forrás: Middletown Police Department - Facebook
Forrás: Middletown Police Department - Facebook

A 360 fokos kamerákkal felszerelt Honda HR-V-t még mérföldeken keresztül üldözték Madison vármegyében. Végül a nem épp feltűnésmentes autóval menekülő sofőr be akart fordulni egy helyen, de ez nem sikerült, így aztán az eleve értelmetlennek tűnő száguldás egy mocsárba csúszva ért dicstelen véget.

Azt egyelőre nem tudni, hogy miért menekült a floridai sofőr, a rendőröknek annyit mondott, hogy félt megállni, de az okát nem indokolta meg. Először kórházba szállították, hogy kivizsgálják, aztán pedig letartóztatták. További fejlemények nincsenek, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy a képek ettől még jók lettek.

Forrás: Middletown Police Department / Facebook