Hárman próbálták lenyúlni a Bentley-jét, de nem jött össze

2024.03.22. 13:03

A drága luxusautókra sokszor szemet vetnek a tolvajok, hiszen a magas áruk miatt a várható profit is jelentős. Nem csak magányosan várakozó autókat szoktak ellopni: olyan is előfordul, amikor a sofőrtől veszik el a kulcsot, és elhajtanak a zsákmánnyal.

A közelmúltban három ambiciózus tolvaj egy parkolóba éppen beálló, harsány Bentley Bentaygára vetett szemet. Úgy gondolták, hogy hárman biztosan elegen lesznek hozzá, hogy ártalmatlanná tegyék a tulajt, elvegyék a kulcsát, aztán simán elhajtsanak a drága hobbiterepjáróval a naplementébe.

Forrás: 6abc Philadelphia - Youtube
Forrás: 6abc Philadelphia - Youtube

Rossz emberrel próbálkoztak, ugyanis a tulaj nem hagyta, hogy elvigyék a Bentley-jét. Miután a sofőr beállt a parkolóba, egyből rátámadtak, de ő ellenállt, és végül sikerült elmenekülnie a Bentayga kulcsával, ami nélkül a tolvajok se tudtak mit kezdeni a nyitott autóval.

A tolvajok végül elszeleltek, a rendőrség még keresi őket. Az ügyesen védekező sofőr egyébként egy bolt tulajdonosának a fia, Kaushik Patel, aki már másodjára került ilyen szorult helyzetbe. Az egyébként félelmetesnek tűnő támadás New Jersey-ben történt, és a család boltjának kamerája rögzítette az esetet.

Forrás: 6abc Philadelphia