Karbantartás az M0-son: estétől hajnalig csak egy sávon haladhat a forgalom

2024.04.03. 16:26

Tovább folytatódnak a tavasszal esedékes karbantartási munkálatok Magyarország útjain. Ezúttal az M0-s autóúton dolgoznak majd két éjszaka a Magyar Közút munkatársai, melyek időtartamára forgalomkorlátozást vezetnek be.

Április 3-án, szerdán az M0-s autóút 14-es kilométer szelvényben indul a munka, a sztráda M5-ös autópálya irányából az M1-es autópálya irányába tartó szakaszán. A szakemberek este 8-tól másnap reggel 5 óráig dolgoznak, ezalatt két sávon haladhat a forgalom.

Forrás: Magyar Közút
Forrás: Magyar Közút

Április 4-én, csütörtökön aztán jön a folytatás: az M0-s autóút 8-as kilométer-szelvényében mindkét irányban dolgozik majd az éjszakai műszak, így este 8-tól másnap reggel 5 óráig egy sávon haladhat a forgalom.

„A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkaterületek térségében 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék." – írja a Magyar Közút.