Felborította egy bácsi a Suzukit, mentőhelikopterrel vitték kórházba, valószínűleg ittas volt

2024.05.27. 15:52

Röviden:

  • A bácsi először nekitolatott egy kerítésnek
  • Később egy másiknak is nekihajtott, itt már felborult
  • A baleset után a sofőr a Suzukiba szorult, ki kellett menteni
  • A vezető súlyos sérüléseket szenvedett
  • Valószínűleg ittas volt

Ügyesen elintézte az autóját és saját magát is egy sofőr, miután valószínűleg ittas állapotban indult útnak. A Suzuki WagonR+ vezetője először nekitolatott egy kerítésnek, ami már lehetett volna intő jel, de a sofőr nem adta fel.

Forrás: Tények / TV2
Forrás: Tények / TV2

Szemtanúk szerint már akkor látszott, hogy ittas lehet az idős bácsi, amikor kiszállt, hogy megnézze, hogy milyen kárt okozott. Utána azonban újra elindult, de röviddel ezután ismét útját állta egy kerítés.

Forrás: Tények / TV2
Forrás: Tények / TV2

Utóbbinál már nem volt olyan szerencsés a sofőr: miután elintézte a második kerítést, fel is borult az autójával. Az idős vezető beszorult az autóba, ahonnan ki kellett menteni. Súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

A szomszédai szerint az idős ember rendszeresen vezetett, miután alkoholt fogyasztott, de eddig nem történt komolyabb baj. A tanulság ezúttal is egyértelmű: senki ne üljön autóba, ha olyan állapotban van, ahogy képtelen vezetni. Mindez azért is fontos, mert egy ilyen helyzetben olyan baleset is történhet, ahol más, vétlen személy is sérülhet, láttunk már sok ilyet.

Forrás: Tények / TV2