A fehér lemezfelnis, piros Grande Panda teljes telitalálat

2024.06.30. 14:58

Röviden:

  • A Fiat Grande Panda szerényebb változatát szúrták ki.
  • Kevesebb rajta a csicsa, és fehér lemezfelniket hord.
  • A jó eséllyel alapfelszereltséghez közeli változat a régi Pandára hasonlít.
  • Azonnal kéne.

Az autógyárók mostanában nagyon elkapták a fonalat a kisautókkal: a Renault 5 és a Twingo is nagyszerű, a napokban bemutatott Hyundai Inster is aranyos, sőt, az új Dacia Spring is pofás lett. A régi Fiat Pandára rezonáló, új Grande Panda is nagyon klassz, és most úgy tűnik, hogy ezt még fokozni is tudják.

Forrás: elenascandurra88 - Instagram
Forrás: elenascandurra88 - Instagram

A közelmúltban kiszúrtak egy olyan Grande Pandát, ami piros színű és fehér lemezfelniken gurul. Rég láttunk új autón dísztárcsa nélküli, fényezett acélfelniket, ami azért kár, mert ez az egyszerű megoldás még mindig remekül működik. Különösen feldobják az összképet az X-alakú, műanyag felniközepek.

A lemezfelnis Grande Panda valószínűleg egy alapfelszereltséghez közeli változat lehet, hiszen az első sajtóanyagban lévő képeken egy mokányabb, alufelnis Grande Pandát mutogattak. Utóbbi is jól mutat, de a Panda karakteréhez ez a szerényebb kivitel sokkal jobban passzol.

Ha neked is ismerős ez a verzió, az nem véletlen: a régi, első generációs Fiat Panda legtöbb változatán eleve apró lemezfelniket és sok fényezetlen műanyagot láthattunk. Ezt az egyszerű, minimálautós filozófiát idézi fel a Grande Panda puritán kivitele.

image

Az összhatás egyszerűen tökéletes: annyira aranyos és menő a végeredmény, hogy ez a visszafogottabb Grande Panda még a jobban felszerelt változatoknál is kívánatosabb.

Forrás: Carscoops / elenascandurra88 - Instagram