2014.01.25. 12:22

Ezt a fényképet Papp Dániel tegnap, pénteik reggel készítette a Bosnyák téri piacon. Többek is Josihiro, Kertész utcából ellopott kerékpárját vélték felfedezni benne, ezért értesítették a rendőrséget. A rendőrök először azt mondták, hogy a kerékpáros világutazó felhívása alkalmatlan volt a kerékpár beazonosítására, de később mégis sikerült a beazonosítás, és bejelentették a kerékpár megtalálását. Hogy mit hiányoltak a felhívásból azt nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy végül milyen tulajdonságok alapján bizonyosodtak meg az ellopott és a talált kerékpár egyezőségéről.

Ön szerint az ellopott és a megtalált kerékpár ugyanaz?

 • 4826
  Persze, a hülye is látja
 • 992
  Ugyanolyan a két kerékpár, de nem feltétlenül ugyanaz
 • 433
  Teljesen más a kettő, vagy még nem józanodtam ki
 • 73
  A két kerékpár hasonlít, de vannak eltérések

A német Riese und Müller RM Birdy típusú összecsukható kerékpár egyébként nem egyedi gyártmány, de az átlagosnál nagyobb terhet bíró csomagtartók nem képzik a bicikli alapfelszerelését, ezek kifejezetten Josihiro igényei miatt lettek felszerelve.

Ma reggel a Bakancsos úti piacon árulták, 20 ezer forintot kértek az összecsukható bicikliért, és az eladó állítása szerint egy müncheni lomtalanításnál jutott hozzá. Az érintettek elszámoltatása már zajlik - írja a Kerékagy.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.