2016.05.06. 17:42

A Parkoló Parádé – ha még nem hallottál volna róla – az a rendezvény, ahol nem történik semmi. Nem is szól semmiről, csak arról, ami már lassan egyre inkább feledésbe merül, ahogy a szociális-közösségi élet átfolyik az internetre és a telefonokra: a bandázásról, régi barátok, ismerősök találkozásáról, új arcok felbukkanásáról, magáról a fizikai valóságról, amitől szinte rettegnek manapság. Komolyan, néha azt hiszem, hogy az emberek többsége legszívesebben egy wifis oxigénsátorban élné le az életét, csak nehogy már össze kelljen találkoznia azzal, akivel amúgy hatalmas lélektárs a Facebookon.

Kattintson a képre, galéria nyílik!

Na, hát a Parkoló Parádé megadja a lehetőséget a kézfogásra, megadja a lehetőséget egy nyugodt, csendes családi délutánra, ahová kijöhetnek a kicsik és nagyok, ki futóbiciklin, ki motoros sörösládán, bringával-motorral, széppel-csúnyával, eredetivel és rommá reszelttel, itt a kapu mindig nyitva, a belépés pedig ingyenes, sőt!

Idén is több meglepetéssel készülnek partnereink, kiknek standjáról néha bizony leeshet ez-az, ha minden igaz, akkor érkezik egy igazán beteg (és nekünk éppen ezért tetsző) ötlet, a TrapBus is, melyben bárki kipróbálhatja magát és trenírozhatja agyát, de lesz más is bőven és nem is spoilereznék többet, a lényeg annyi, hogy a rendezvény úgy őrzi meg ingyenes és családi jellegét, hogy mindeközben egyre több komoly cég látja meg a benne rejlő potenciált. És ha azt mondjuk, hogy alaposan megválogatjuk azokat, akikről úgy gondoljuk, hogy nem okoznak csalódást, akkor még finoman is fejeztük ki magunkat.

Május 14, Hungexpo, véssék fel jól a dátumot! IV. kapu, kapunyitás 15.00-tól. Figyelem, a kijárat most nem a IV. kapu lesz, távozáskor kövessétek az útjelző táblákat! A rendezvény természetesen teljesen család- és gyerekbarát, sőt! Őket hozzátok igazán. A csapatás, hülye viselkedés továbbra is tilos, a belépés díjtalan mindenkinek.