Havonta több tucat levelet kapok tőletek. Segítséget kértek, hozzátok a fontos ügyeket, majd újra írtok, ha nem reagálok elég gyorsan. Van, aki a MűhelyPRN-ba jelentkezne, más az Erőmérőbe és bár egyiknek sem a levél a módja, igyekszem segíteni. Sokszor olyasvalaki jelentkezik, aki betenne valamit az emberség nagy, közös rendszerébe. Egy önzetlen gesztust, a nélkülözhetetlen tudását, esetleg egy szükségtelenné vált autót, amely a Totalcar közbenjárásával továbblendíthet egy elakadt életet. Mert az autó olykor szenvedély, többnyire viszont használati tárgy, megoldás kilométerek ellen, reggeli iskolajárat, hétvégi bevásárlások, rohanás a munkába, nyaralás, amikor nincs lezárva minden. Névtelenséget kérő vidéki olvasónk augusztusban írt, hogy ránk bízná eddigi családi autóját, mivel a garázsban áll az új. Kérte, hogy találjunk értelmes célt a 2001-es Seatnak, hogy további évekig ketyegjen az orrában a PD TDI egy rászoruló kedvére, miután kicsit megszeretgettük az öreg hétülésest. Töprengéssel és néhány fontos döntéssel kezdődik az Autómentők - Segíteni rock 'n' roll!. Az első epizód kézműves módszerekkel forgott amikor egy októberi hajnalban, vízszintes esőben indultunk útnak a Becsületesnepperrel.

A projekt támogatói a Continental Hungária Kft. és a Szakál Metál Autóalkatrész.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.